From the blog

2η Ενημερωτική Συνάντηση – Workshop στα Χανιά στις 31/10 για τον 1ο Πανελλήνιο διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής

Στο πλαίσιο της προσπάθειας  για στήριξη και προώθηση της Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και της διδασκαλίας STEM στα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, η οργανωτική επιτροπή του διαγωνισμού για την Περιφέρεια της Κρήτης διοργανώνει στον χώρο του Ε.Κ.Φ.Ε. Χανίων (https://ekfechanion.eu/), την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου και ώρα 18:00 – 20:00, συνάντηση – workshop.

Το θέμα της συνάντησης – workshop είναι η δημιουργία πρότασης για συμμετοχή στον διαγωνισμό και η υποβολή της στον δικτυακό χώρο του GitHub. Θα γίνει συνεργασία “δια ζώσης” και θα δημιουργηθεί project στο πρότυπο των απαιτήσεων του 1ου διαγωνισμού  Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Ανοικτών Τεχνολογιών. Μαζί θα είναι ο κ. Σ. Πιπερίδης από το Εργαστήριο Ευφυών  Συστημάτων και Ρομποτικής (http://www.robolab.tuc.gr) του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να φέρουν μαζί και τους προσωπικούς τους  υπολογιστές καθώς η συνάντηση θα έχει εργαστηριακό χαρακτήρα. Πάνω στους υπολογιστές του ΕΚΦΕ αλλά και στους προσωπικούς σας υπολογιστές θα δημιουργηθούν τα projects από την αρχή ως το τέλος ακολουθώντας ζωντανά όλα τα βήματα υποβολής.

Στην ιστοσελίδα του  Ε.Κ.Φ.Ε. Χανίων, εδώ,  υπάρχει σχετικό ενημερωτικό και υποστηρικτικό υλικό.

Τοποθεσία:
Ε.Κ.Φ.Ε. Χανίων,
Κτιριακό συγκρότημα Λυκείου Ακρωτηρίου Χανίων (πρ.Πολυκλαδικού),
Προφήτης Ηλίας Ακρωτηρίου, 73100 Χανιά – Κρήτη
Χάρτης

Το φυλλάδιο της εκδήλωσης είναι διαθέσιμο εδώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *